IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара пази своя гола снимка в имението си за 26 милиона

10 февруари 2024 16 30

Актрисата заяви, че домашният бар е нейното щастливо място

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

София Вергара отвори вратите на 26-милионното си имение в Бевърли Хилс, където вече живее сама след развода си с Джо Манганиело. 

51-годишната актриса, родена в Баранкиля, Колумбия, носеше черно горнище без презрамки и подходящи панталони, докато разговаря с архитектурното списание Architectural Digest във видео за тяхната серия Open Door, споделено във вторник. 

Вергара, която може да гледате в като Гризелда Бланко в новия сериал Griselda по Netflix, купува къщата през 2020 година, когато все още е омъжена за актьора от „Истинска кръв“ Джо Манганиело. Двамата обаче вече не живеят заедно, след като се разведоха миналата година след седемгодишен брак.

Жилището е в тоскански стил и е построено през 1999 година, като в един момент е принадлежало на бейзболния играч Бари Бондс. То разполага с впечатляващите шест спални и 10 бани. Домът има огромно пространство, разположен на над 1500 квадратни метра площ и заобиколен от красива зеленина. Освен това Вергара има двуетажна къща за гости, домашно кино и кабана край басейна

По време на интервюто София излъчва радост и чар, като по нищо не личи, че съвсем скоро се е разделила със съпруга си. Тя описва спалнята си като „секси място“, където се случват всички хубави неща, а барът в основната стая е нейното любимо „щастливо“ място

„Радвам се да ви видя“, казва София, докато отваря вратата за екипа на Architectural Digest. Домът ѝ е реновиран и обзаведен с помощта на дизайнерката Охара Дейвис-Гаетано. В него се намират антики от Швеция, Испания, Франция и Италия

„Това е моята трапезария, моята официална трапезария. Това е една от любимите ми стаи в къщата и наистина има хубави детайли – таванът е невероятен – всичко е ръчно рисувано и вдъхва живот в помещението“, казва Вергара. Допълва, че една от най-специалните части тук е гобленът, който е от Франция и е изработен през XVIII век. 

Актрисата разкрива, че обожава да колекционира чинии и има дори специален шкаф, в който ги подрежда. Въпреки множеството си комплекти, тя е категорична, че това е само началото и съвсем скоро ще добави нещо ново към колекцията. 

След това София влезе в „масивната“ си кухня с огромен плот. „Аз съм латиноамериканка, така че обичам да се забавлявам с много храна и с моите приятели често прекарваме времето си тук. Трудно е да ни извадиш от кухнята“, казва тя. 

Въпреки че обича да стои в кухнята и да се забавлява с много храна, София призна, че не може да готви и не знае нищо за фурната си, но е била посъветвана да си вземе точно тази марка, защото била най-добрата. „Интересуваше ме само да изглежда добре в целия интериор“, казва тя. 

Една от най-впечатляващите стаи обаче бе огромният гардероб, в който Вергара покани зрителите. в него се помещават множество дрехи, чанти и има няколко стени, пълни с обувки

„Всъщност това е мястото, в което живея – моят гардероб. Тук прекарвам най-много време. Това е мечтата на всяко момиче“, казва тя. 

Вергара споделя, че предметите на големия централен плот в стаята имат особено значение. Тя е поставила антична находка от магазин в Париж и ценна снимка на покойните си брат и братовчед. Актрисата също така има и своя гола снимка, която е направена, по нейни думи, когато е била „млада и свежа“. 

Като тризначки: София Вергара танцува със сестра си и племенницата си в еднакви секси рокли

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Актрисата също така изрази любовта си към начина, по който е организиран и подреден дрешникът ѝ, създавайки ефект на цветна дъга. Всичко това е направено от Линда Куперсмит, позната като организаторът на Бевърли Хилс. 

София Вергара закупува имота за 26 милиона долара и е искала къщата да излъчва домашна обстановка и уют. Тя работи с дизайнерката Охара Дейвис-Гаетано, която ѝ помага да сбъдне визията за класически, но модерен дом. 

„Обичах да работя с Охара. Тя ми спаси живота, защото бях на кръстопът по това време. Или щях да намразя къщата, или щях да я обикна. Не исках да се пренеса тук, защото не смятах, че животът ми ще протече по този начин“, казва звездата. 

Една от любимите части от дома ѝ е буйната градина в задния двор. 

„Когато намерих тази къща, беше ужасяващо. Беше като замък в Трансилвания. Но когато излязох навън и видях тази градина, знаех, че това е мястото, където искам да живея. Тази външна зона е като продължение на къщата. Най-специалното място за мен“, казва Вергара. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари