IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара уверена на фона на развода си: Всичко ще бъде наред

21 ноември 2023 14 40

Актрисата направи равносметка на отиващата си година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

София Вергара е готова да посрещне 2024 година.

Актрисата от „Модерно семейство“ даде интервю пред списание People преди партито в чест на козметичната ѝ марка Toty Transforma AHA преди няколко дни в Лос Анджелис. Тогава тя бе попитана какво ѝ е мнението за отиващата си година, в която премина през множество промени, включително в професионален и личен план. 

Вергара описа годината си като „много интересна“, но не пожела да ѝ постави етикет „лоша“, въпреки трудностите, които ѝ се изпречиха на пътя. Самата тя казва, че животът ѝ е бил доста интересен и предизвикателен, но в никакво отношение лош. 

„Преминах през развод тази година, протестът на актьорите продължи твърде дълго. Видях как приятелите ми страдат – някои от тях трябваше да отпишат децата си от училище или пък имаха проблем с ипотеката си, така че беше странна година“, допълва актрисата. 

Проблемите, за които Вергара говори, включват раздялата със съпруга ѝ Джо Манганиело през лятото, когато двамата сложиха край на седемгодишния си брак. Актьорът бе този, който подаде молба за развод, като посочва „непреодолими различия“ като основна причина. До този момент не е ясно точно какво е сложило край на брака, като слуховете в интернет са доста разнородни – от изневяра до нежелание за дете от страна на София. 

В момента както Манганиело, така и Вергара продължават напред с романтичния си живот, като вече имат нови тръпки. Той излиза с актрисата Кейтлин О'Конър, а бившата му съпруга беше забелязана на няколко пъти в компанията на хирурга Джъстин Салиман. 

Въпреки всички трудности в личния и професионалния си живот, Вергара смята, че пред нея има едно по-светло бъдеще. „Смятам, че всички проблеми се разрешават, всичко ще бъде наред и съм много развълнувана за следващата година“, казва тя пред People. 

Едно от нещата, за които няма търпение, е новият ѝ сериал по Netflix, Griselda, който ще направи премиерата си през януари. Световното турне за промотиране на проекта започва точно след Нова година, така че София вече е подготвена за дългите полети, срещите с фенове, фотосесии и пресконференциите. 

София Вергара предизвика бурни реакции, снимайки се без грим

София Вергара с драстична промяна за първата си роля след „Модерно семейство“

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Когато бе попитана дали смята 2024 година за своето ново начало, звездата отговори с „Надявам се“, но допълни, че вече не знае дали може да се говори за ново начало, когато човек е преминал 50-те години. 

„Не знам дали съм свежа вече, но определено съм развълнувана. Вълнувам се за новия ми сериал, който скоро излиза. Вълнувам се за Toty, която се развива доста добре от началото си и хората я харесват, защото предлага висококачествени продукти“, казва Вергара. 

Освен Griselda, актрисата намекна, че има още проекти, които развива, но ще ги запази в тайна. 

Докато Вергара няма търпение за бъдещето, тя определено не се страхува да се завърне и в миналото, особено когато става въпрос за времето ѝ в „Модерно семейство“. Наскоро тя събра почти целия актьорски състав в къщата си за вечеря, споделяйки снимки в социалните мрежи. 

На кадрите в Instagram се виждат Джули Боен, Сара Хайланд, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Ариел Уинтър, Рико Родригес, Ед О'Нийл, Нолан Гулд и други. Въпреки че Тай Бърел липсваше от събирането, той присъстваше духом чрез снимка на героя си Фил Дънфри. Тя бе поставена върху камината на Вергара, а колегите му извикаха „Липсваш ни, Тай“ и „Обичаме те, татко“ във видео, публикувано от актрисата.

„Голяма късметлийка съм, че съм работила с тези хора 11 години. Липсвате ми и ви обичам“, написа София под серията от снимки.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари