IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара и Джъстин Салиман са заедно от месец, но вече имат еднакъв стил

9 ноември 2023 10 30

Двамата бяха забелязани с допълващи се дрехи на вечеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че колкото по-дълго продължава една връзка, толкова повече двамата души в нея започват да си приличат. Говорят по един и същи начин, имат почти еднакви интереси, мислят сходно, подреждат дома си еднакво, а понякога дори започват да се обличат и с едни и същи дрехи. Някои наричат това обезличаване на личността, но други го приемат за романтично и начин да се сближиш още повече с половинката си. 

Очевидно София Вергара е от втория тип, който вярва, че няма нищо лошо в това да приличаш на любимия човек. 

Наскоро актрисата беше забелязана в компанията на новия си приятел – Джъстин Салиман, на вечеря в Лос Анджелис. Двамата вече не крият връзката си, като гордо позират пред папараците, не използват странични и задни входове на местата, които посещават, и дори се допълват в избора си на тоалети

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Актрисата от „Модерно семейство“ последва модния стил на приятеля си, носейки черна тениска, черни панталони с широки крачоли и бронзови токчета с отворени пръсти. Ръката ѝ бе вкопчена в рамото на Салиман, който също носеше черна тениска, която обаче комбинира с дънки и черни обувки. В ръката си държеше черно палто, което очевидно не му беше нужно, имайки предвид все още високите температури в Ел Ей.

Двойката бе забелязана заедно за първи път миналия месец, когато посети италиански ресторант в Бевърли Хилс за рождения ден на Ким Кардашян. По време на публичното излизане Вергара и Салиман бяха снимани както в италианското заведение, така и в кола, управлявана от хирурга. Източник съобщава пред списание People, че актрисата в момента се забавлява и не мисли за нещо сериозно. 

„Тя се радва на живота. Изглежда позитивна и пълна с енергия. София се справя добре с развода. Не беше лесно решение, но сега се чувства страхотно“, казва близък до звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Новото гадже на Вергара е ортопедичен хирург, базиран в Бевърли Хилс, който оперира в болница Cedars-Sinai. Преди това той е работил с отбора по американски футбол „Сан Франциско Фортинайнърс“, както и с няколко университетски спортни тимове като част от стипендия по спортна медицина от Станфордския университет. 

Салиман преди това е бил женен за актрисата от Grimm Брий Търнър, която подава молба за развод през 2018 година след десетилетен брак. В документите тя посочва като причина „непоправими различия“ и иска съвместно попечителство над двете им деца – дъщеря им Стела и сина им Дийн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Новата връзка на Вергара идва на фона на продължаващия ѝ развод с Джо Манганиело, за който стана ясно през юли тази година. Двамата обявиха в социалните мрежи, че се разделят след седем години брак.

„Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които се обичат и ги е грижа един за друг, ви молим да уважавате личното ни пространство, докато се опитаме да навлезем в новия етап от животите си“, казаха двамата. 

Джо Манганиело забрави София Вергара: Среща се с млада актриса

Модерен развод: София Вергара позволи на Джо Манганиело да задържи кучето

Звездни раздели – София Вергара и Джо Манганиело се развеждат, Ариана Гранде също напусна съпруга си

Манганиело е този, който е подал молбата за развод, два дни след официалното съобщение. Той, както бившата съпруга на Салиман, казва, че различията в брака са били неразрешими и разводът е единственото решение. Актьорите не са имали предбрачен договор. 

По време на обявяването на развода, източник сподели, че Вергара и Манганиело са имали проблеми от дълго време. По думите му, двамата винаги са се опитвали да прикрият различията си пред обществото, но в крайна сметка нещата са станали твърде трудни за справяне. 

През септември стана ясно, че Манганиело вече излиза с друга жена – Кейтлин О'Конър. По-късно същия месец източник потвърди спекулациите и заяви, че двамата официално са двойка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари