IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Манганиело, виж какво изгуби – София Вергара позира по бельо за своите фенове

26 октомври 2023 12 30

Актрисата помоли последователите си за моден съвет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара показва на бившия си съпруг Джо Манганиело какво е изгубил, след като той подаде молба за развод в края на лятото. 

51-годишната актриса от „Модерно семейство“ напоследък използва профила си в социалните мрежи като книга, в която да събира щастливите си спомени и секси снимки, сякаш чакайки бившият ѝ любим да ги види и да разбере, че е направил грешка. От развода насам Вергара споделя красиви снимки от ваканции с приятели, секси кадри от ваната, а сега се допита до своите фенове за моден съвет, отново публикувайки снимки, които всеки мъж би искал да види. 

В Instagram София сподели няколко фотоса, на които позира с различен цвят боди с дълъг ръкав и паднало рамо. Очевидно актрисата не може да реши кое точно ѝ седи най-добре, затова иска малко помощ от феновете си. Те трябваше да избират между бяло, кафяво и черно и да посочат кой цвят най-много им харесва. 

Сексапилните снимки определено привлякоха вниманието както на обикновените фенове, така и на част от звездния елит, включително Шарън Стоун, която призна, че е впечатлена от тоалета. „Искам ги всичките“, написа 65-годишната актриса. 

Бодитата, с които е облечена Вергара, са част от новата ѝ колекция с местната американска верига Walmart, което означава, че феновете съвсем скоро ще могат да се доберат до тях. Хубавата новина е, че моделите ще бъдат на достъпни цени, така че няма да се налага да съсипват бюджета си заради тях. София показа и какви други дрехи ще включва колекцията ѝ за този сезон. 

„Дънки от София Вергара за Walmart“, написа актрисата под друга сексапилна фотосесия, публикувана преди няколко дни в Instagram. 

Този път тя носеше черен потник с дантелено деколте, комбинирано с новия модел дънки. Отново снимките са направени пред огледалото в банята, като тогава Вергара показа и как дизайнът очертава тялото и подчертава красивите ѝ задни части. 

Новата колекция на актрисата с Walmart беше обявена само дни, след като тя беше забелязана на среща с нов мъж след обявения през юли развод с Джо Манганиело. В петък звездата беше снимана да излиза заедно с ортопедичния хирург Джъстин Салиман, като двамата се насочиха към местен ресторант в Бевърли Хилс. За срещата Вергара избра черен дантелен корсет с кадифени панталони с широки крачоли и черни токчета с каишки. Тя допълни тоалета си с тъмночервен клъч и червило в тон, както и гривна с талисмани.

Междувременно Салиман, който преди беше женен за актрисата Бри Търнър, избра малко по-ежедневна визия, обличайки сива блуза със светлосини дънки

Джо Манганиело забрави София Вергара: Среща се с млада актриса

Модерен развод: София Вергара позволи на Джо Манганиело да задържи кучето

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Малко по-късно източник сподели пред списание People, че двамата имат романтични отношения, но за момента се забавляват и не бързат да поставят етикет на връзката си. 

„Тя се наслаждава на живота. Изглежда позитивна и пълна с енергия. София се справя с развода много добре. Не беше лесно решение, но тя се чувства страхотно в момента“, казва източникът. 

Вергара и Манганиело потвърдиха развода си през юли тази година след седемгодишен брак. Актьорът е бил инициаторът на раздялата, цитирайки „непреодолими различия“ в документите си. Двойката няма предбрачен договор, така че всичко, придобито след брака, ще трябва да се раздели поравно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари