IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамската версия на мъжката бърлога

10 август 2016 12 20

Стилни беседки за чудо и приказ

Снимка.bhg.com

Снимка.bhg.com

Повечето мъжете обичат да си създават свои пространства в дома, от вида мъжка бърлога, които най-често са идеално пригодени за гледане на мачове, приготвяне на скара и... пиене. 

Ако една жена разполага с вила или крайградска къща, в която можете да си направи красиво светилище, версия на т.нар. мъжка бърлога, тя би подходила по съвсем друг начин.

Повечето дами с радост биха си организирали красив кът на двора, който да бъде перфектното допълнение към живописната градина.

Става въпрос за лека постройка, подобна на навес или беседка, но по-скоро с визия на дървено бунгало. Идеята е то да бъде обзаведено с вдъхновяващи мебели и декорация, така че да се превърне в уютна стая за релакс или в будоар, извън основния дом.


В подобна, очарователна стая, можете да си прекарвате дългите следобеди в четене или в спане, можете да си пиете кафето, а в топлите летни вечери - можете да се събирате с приятелки.

Предлагаме ви няколко оригинални идеи на холандска интериорна дизайнерка как да създадете подобно пространство.

Вижте идеите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Illona ( преди 2 години )
молитва на удачу и успех во всем
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Irina ( преди 3 години )