IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вини Джоунс се раздели с приказното си имение

9 ноември 2017 14 00

Имотът е просторен и идеален за партита

Ikr;ud& Remax/TNI Press LTD

Ikr;ud& Remax/TNI Press LTD

Вини Джоунс най-накрая успя да продаде луксозния си имот. Къщата му бе пусната за продажба още през юли за $ 2,349 млн., но звездата така и не успя да намери купувачи за нея.

Чак след като смъкна цената, Джоунс успя да се раздели с холивудското имение за $ 2,025 млн.

Къщата е от средата на века и е мебелирана в модерен стил. Построена през 1958 г. в Холивуд Хилс, тя е идеална за партита, благодарение на закритите и открити барове, с които разполага, както и с просторната кухня.

Щастливият нов собственик може да се наслаждава и на четири спални, четири бани, като жилищната площ е 3500 квадратни метра, съобщава Daily Mail.

Градината разполага с плувен басейн, край който има и кът за хранене, пейки, телевизор и нагревател на открито. Вътре има и дрешник и хол, както и спа вана.

Вини купи имота преди десетина години за $ 1,56 млн., Така въпреки намалената цена от лятото, той пак спечели $ 465 000, отбелязва изданието.

Актьорът, който живее в Лос Анджелис със съпругата си Таня Джоунс, е сложил своя личен печат върху имота. В градината седи странна статуя на куче, а рафтовете са пълни с паметници от кариерата му.

Вини става известен като футболист през 80-те и 90-те години, когато играе за Уимбълдън. Премества се в Щатите, заради филмовите си роли, а кариерата му става все по-успешна.

Вижте имота с който се раздели Джоунс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари