IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отворени врати: В дома на Джъстин и Хейли Бийбър

15 октомври 2019 11 00

Имението им струва близо 8,5 млн. долара

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър ви кани на обиколка из дома си. Скоро след като сключи втори брак със съпругата си Хейли, певецът публикува снимки на къщата им в Бевърли Хилс. Той сподели някои от стаите със своите последователи в Инстаграм, като написа, че смята да продава имота.

„Мисля да продам дома си в Бевърли Хилс, кой го иска? Ще го дам с всичките му мебели. Предложете ми оферта“, изкушава феновете си Бийбър. Според The Los Angeles Times, имотът се разполага на площ от близо 2000 кв. метра и съдържа в себе си пет спални, седем бани и библиотека. Освен това, новият собственик ще си има и собствена винарска изба и личен кино салон.

Ако изпълнителят е сериозен за продажбата си заедно с всички мебели, то това означава, че купувачът ще се сдобие и със снимка на двамата съпрузи, която е окачена на стената. Внимателни фенове забелязаха фотоса, на който Джъстин и Хейли са се прегърнали на плажа.

В галерията можете да разгледате това, което семейство Бийбър предлагат.

Хейли Бийбър с парти преди втората си сватба, Джъстин търси костюм

Хейли Бийбър бърза да стане майка

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари