IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш представи песента за Джеймс Бонд

17 февруари 2020 14 50

18-годишната звезда изпълнява „No Time to Die“

Снимка: БГНЕС

Името й е Айлиш. Били Айлиш.

18-годишната изпълнителка, която написа история на тазгодишните награди „Грами“ представи песента към най-новия филм за Джеймс Бонд. Лентата, озаглавена „No Time to Die“, ще има своята премиера на 10 април и това ще бележи последния път, в който Даниъл Крейг ще влезе в ролята на легендарния шпионин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Били Айлиш е най-младата изпълнителка, която записва песен към поредицата. Тя попада и в доста добра компания. Преди нея за Бонд са пели Адел и Сам Смит, които се сдобиват и с награда „Оскар“ за своите изпълнения. Спокойно можем да кажем, че песента на 18-годишното момиче също има голям шанс да спечели златното човече другата година.

Изпълнението ѝ е повече от невероятно, точно в нейния емоционален стил. Айлиш си партнира с брат си Финиъс, с когото записва повече от парчетата в дебютния ѝ албум, който ѝ спечели 4 награди „Грами“. Освен това, Ханс Цимер и Мат Дънклий работят по инструментала, който допринася за още по-доброто звучене на песента.

„За мен е огромна чест да изпълня песен за тази легендарна поредица“, казва Айлиш.

Режисьорът Кари Фукунага признава, че е много доволен от избора на изпълнител и е голям фен на Били и Финиъс. Той добави, че талантът на двамата е несравним и се надява публиката да хареса песента толкова, колкото той самият. 

„No Time to Die“ идва в България на 10 април. Дотогава може да се насладите на песента на Били Айлиш и да прецените сами дали е достоен наследник на предишните. 

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари