IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Случва се! „Приятели“ отново на екран

24 февруари 2020 10 40

Новината беше потвърдена от всички актьори

Снимка: Getty

След години на спекулации, молби и надежди, феновете на „Приятели“ най-накрая могат да ликуват.

В петък стана ясно, че Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери, Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отново ще се съберат на екран за един последен специален епизод. Проектът ще бъде достъпен в платформата HBO Max, която откупи и всички 236 епизода на сериала. Стрийминг каналът ще започне своето излъчване този май.

„Този епизод ще се казва „Онзи, в който всички се събраха отново“. Споразумяхме се с Дейвид, Дженифър, Кортни, Мат, Лиса и Матю за един специален епизод, който ще бъде добавен към останалите 10 сезона, които ще бъдат достъпни за клиентите“, казва Кевин Райли – президентът на HBO Max в изявление.

И преди се бяха появили новини за събиране на целия актьорски състав, но всичко това беше в зоната на възможностите. Досега. След като думите на Райли станаха достояние на всички, Дженифър Анистън и Кортни Кокс бяха едни от първите, които да ги потвърдят.

Анистън, която изигра Рейчъл в сериала, публикува снимка на великолепната шесторка и написа „Случва се“. Същото направиха и Кокс, Шуимър, Кудроу и Матю Пери. Мат ЛеБланк, който беше определен от колегите си като „клоунът на групата“, се пошегува със своите последователи и публикува снимка на съвсем друг сериал. 

Дженифър, Кортни и Лиса Кудроу (Фийби) веднага реагираха на шегата и се включиха в нея. „О, не, ЛеБланк! Не това ти казахме да публикуваш“, „О, не, Мат! Грешна снимка“ и „Ха! Приличаме си с тях“, написаха момичетата под снимката, на която се вижда актьорският състав на M*A*S*H, който се излъчва от 1972 до 1983 година.

Бен Уинстън, който се занимава с шоуто на Джеймс Кордън, ще режисира специалния проект и ще бъде един от продуцентите. Към него се присъединяват и оригиналният екип – Марта Кауфман, Дейвид Крейн и Кевин Брайт. 

Епизодът ще бъде заснет на снимачната площадка, където всичките 236 серии от „Приятели“ са снимани. Според The Hollywood Reporter, актьорите ще получат между 2,5 и 3 млн. долара. Веднага след като Дженифър Анистън потвърди новината, много от звездите, които я следват, изразиха своето щастие и нетърпение да гледат специалния проект. 

Как актьорите от „Приятели“ успяха да се сближат толкова? 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари