IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон с благотворителен концерт срещу COVID-19

26 март 2020 08 50

В него ще участват Били Айлиш и Марая Кери

Снимка: Getty

Елтън Джон ще организира първия голям благотворителен концерт за борба с коронавируса. Събитието ще се състои в неделя вечер и ще включва изпълнители като Били Айлиш, Марая Кери, Тим Мкграу, Backstreet Boys, Алиша Кийс и много други.

Всеки един ще направи изпълнение от вкъщи и ще бъде записан с личните си камери, а на разположение ще им бъде само музикалното оборудване, което намерят у дома. Този нов подход за концерт се налага заради мерките срещу разпространението на COVID-19 и мерките за социална изолация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSBlog (@backstreet.blog) on

Събитието ще бъде с продължителност 60 минути и ще е в подкрепа на хората, които са на първа линия в борбата с пандемията. Тук се включват медици, здравни работници, лекари от спешна помощ и доброволци, които поставят своя живот в риск, за да помогнат на останалите и да спрат разпространението на вируса.

Концертът ще се излъчва по телевизия FOX и ще носи името „iHeart Living Room Concert for America“. Зрителите ще бъдат помолени да дарят средства на различни организации, борещи се срещу COVID-19.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари