IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 години след смъртта на Робин Уилямс: Появи се канал с най-добрите му изпълнения

3 април 2020 11 10

В тези времена имаме нужда от малко позитивизъм

Снимка: БГНЕС

Светът е скован от коронавируса. Трудно е да не се притесняваме за психиката и здравето си, когато вече трета седмица сме изолирани един от друг и това, което само слушаме и гледаме е свързано с COVID-19. Ситуацията никак не е приятна, но ще се справим и с тази криза. В момента трябва да бъдем #ОтговорниВкъщи и всичко ще бъде наред.

Във време като това повече от всичко ни трябва позитивизъм във всяка една негова форма. И то в големи дози. Трябва ни нещо, което да ни избави от реалността, поне за малко. Да ни разсмее или пък дори да ни разплаче, но да е от онзи хубав плач, който разтоварва.

На помощ идват най-добрите изпълнения на Робин Уилямс. Актьорът почина преди 6 години, но сега се появява негов канал в YouTube, събрал на едно място всичко, от което имаме нужда. Страницата се управлява от неговите наследници, които държат правата върху всичко с името „Робин Уилямс“.

Каналът ще включва най-добрите стендъп изпълнения на актьора, както и интервюта с негови приятели и роднини. Засега там има клипове от шоутата му „Off the Wall“ и „Live on Broadway“, които са се състояли през 1978 и 2002 година респективно. В следващите няколко седмици се очаква да се появят и други видеа, свързани с живота на Уилямс. 

Комикът Луис Блек, който беше и един от близките приятели на Робин, също се включва с интервю в канала. Там той говори за таланта на актьора и за личните си отношения с него. 

Робин Уилямс почина на 63 години през 2014-а. Посочената причина за смъртта беше самоубийство. Съпругата му Сюзън Шнайдер споделя пред „People“, че дълго време се е чудила какво го е подтикнало да направи това. „Депресията беше един от 50-те му симптома. И то много малък“. 

В канала „Robin Williams Official YouTube Channel“ всяка седмица ще бъдат качвани нови видеа до месец юни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари