IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Робин Уилямс с трогателен пост за баща си

23 март 2020 14 40

Зелда разчиствала у дома, когато открила забравени снимки

Снимка: BGNES

Заради коронавируса и изолацията, много хора си останаха вкъщи и се заеха с пролетно почистване. Това направи и Зелда – дъщерята на покойния Робин Уилямс, която откри забравени снимки с баща си.

30-годишната жена сподели в Twitter, че докато разчиствала старите кутии, попаднала на снимките, които дори била забравила.

Зелда показа три кадъра, направени във фото будка. Тя предполага, че са от 2006 г., когато тя е била на 16-17, а баща й на 55. 

На снимките актьорът и момичето му правят смешни физиономии. 

По думите на Зелда, разглеждането на спомени ѝ е подействало успокояващо по време на изолацията в дома ѝ, като се радва, че е попаднала на снимките с нейния татко. 

„Няма достатъчно лайкове на света за него. Той бе национално съкровище“, написа приятел на Уилямс под публикацията. 

Бърсането на прахта от полиците и подреждането на книгите, оправяне на леглото или претрупаното с боклуци чекмедже, грижа за цветята или изучаване на нов език, са нещата, които тя препоръчва на своите последователи за запълване на времето. 

Припомняме, че актьорът, известен с играта си във филми като „Мисис Даутфайър“, „Джуманджи“, „Пач Адамс“ и други, се самоуби през 2014 г. Освен дъщеря си Зелда, той има и двама сина - Закари (36 г.) и Коуди (28 г.).
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари