IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

YouTube и Lionsgate започват безплатно излъчване на филмови хитове

15 април 2020 14 50

Всеки петък в продължение на един месец

Снимка: Pixabay

Социалната изолация вече няколко седмици ни принуждава да си седим вкъщи и да намираме различни занимания, с които да убиваме времето. Филмите и сериалите се превърнаха в най-добрия ни приятел, но вече ни е трудно да се сетим какво точно ни се гледа и къде да го намерим.

Затова YouTube идва на помощ с нова инициатива, която ще ни забавлява по време на пандемията. Видеоплатформата ще предлага на своите фенове различни филмови заглавия, които могат да бъдат гледани напълно безплатно. И тук не говорим за кратки филмчета с дължина по 3-4 минути, а за ленти, които са били давани на голям екран.

Платформата е сключила сделка с компанията Lionsgate, която предоставя 4 от най-известните си заглавия, които ще бъдат излъчвани всеки петък в продължение на месец. Феновете ще могат да гледат „Ла Ла Ленд“ с Райън Гослинг и Ема Стоун, „Игрите на глада“ с Дженифър Лорънс и Лиъм Хемсуърт, „Джон Уик“ с Киану Рийвс и класиката „Мръсни танци“ с Патрик Суейзи.

„Lionsgate Live! A Night at the Movies“ ще започне този петък с излъчването на „Игрите на глада“ в 1:00 часа през нощта срещу събота. Инициативата цели да създаде едно истинско кинопреживяване, макар и у дома. Поредицата ще се води от актрисата Джейми Лий Къртис, която ще сподели собствените си филмови спомени. Към нея ще се присъединят известни личности, както и познати лица от YouTube.

Компанията Lionsgate ще направи дарение към фондацията „Will Rogers Motion Picture Pioneers“, която подпомага работници във филмовата индустрия, които са засегнати от пандемията. След „Игрите на глада“, зрителите ще могат да гледат „Мръсни танци“ на 24 април, „Ла Ла Ленд“ на 1 май и „Джон Уик“ на 8 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари