IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандален сериал за интимния свят на Лейди Ди разстрои Уилям и Хари

4 май 2020 10 40

В него се говори, че принцеса Даяна е имала четири опита за самоубийство

Снимка: БГНЕС

Принцовете Уилям и Хари са „изключително разстроени и разтревожени“ от появата на нов скандален документален филм, в който се твърди, че принцеса Даяна е правила четири пъти опити за самоубийство. Според „The Sun“ сериалът е в четири части под името „Being Me: Diana“ и има за идея да покаже душевните терзания, които е изпитвала лейди Ди през живота си – от борбата с хранителното разстройство до нейния нещастен брак с принц Чарлз и болезненото детство.

Планира се, че в сериала ще бъдат използвани по-ранни непубликувани кадри от речта ѝ, направена преди смъртта ѝ през 1997 г., а също интервюта с хора, които са били до нея в последните години от живота ѝ. Те ще дадат светлина за нейния вътрешен свят и за разрива ѝ с Чарлз през 1992 г.

Сериалът е сниман от телевизионната компания DSP. Съобщава се, че проектът ще бъде достъпен да се гледа ексклузивно в Netflix.

Този факт е особено обиден за Хари, който съвсем скоро работи с тях по „Thomas The Tank Engine“, посветен на 75-годишнината на детската марка „Томас и неговите приятели“. Освен това се носят слухове, че принц Хари и Меган Маркъл водят допълнителни преговори с Netflix за нови проекти. Пускането на неувяхващата поредица за принцеса Даяна може да ги принуди да откажат да сътрудничат с компанията и да прекратят договорите, ако те вече са сключени.

Снимка

Внимание към живота на принцеса Даяна в последно време бе приковано и благодарение на друг проект – книгата „Дворецът Кенсингтън. Интимни спомени – от кралица Мери до Меган Маркъл“, в който бивши кралски служители разказват пикантни подробности от задкулисния живот на британските монарси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари