IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бри Ларсън: Опитах се да играя в „Игрите на глада“

3 юли 2020 14 50

Актрисата напълно откровено пред феновете за социалната си тревожност

Снимка: БГНЕС

Бри Ларсън си има свой YouTube канал!

За радост на всички нейни фенове по света, носителката на „Оскар“ публикува първото си видео в платформата, озаглавено „Взех решение“. В него към Ларсън се присъединяват известни влогъри и създатели на съдържание в YouTube, както и майка ѝ и баба ѝ, които ѝ дават съвети за първите стъпки в новото ѝ начинание.

„Здравейте, аз съм Бри Ларсън. Актриса съм, може би ме познавате от „Captain Marvel“ или пък не ме познавате. Може би просто сте попаднали случайно на това видео. Но въпреки всичко, здравейте. Започвам свой YouTube канал!“, са първите думи на звездата. Тя обяснява защо е искала да започне подобно нещо, казвайки че е научила много от платформата за видео споделяне. 

„Това е мястото, на което може да говориш за всички неща, които те интересуват и смяташ, че имат значение“. Ларсън допълни, че в канала ѝ ще има както забавно съдържание, така и много сериозни теми и искрени разговори, които ще са интересни за феновете ѝ. 

В първия си клип актрисата говори за социалната си тревожност и интровертната си същност. Според нея, споделянето на проблемите ѝ е помогнало много за тяхното подобряване. Във видеото Ларсън разкрива и няколко тайни от кариерата си, включително и факта, че е била на прослушване за „Игрите на глада“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie (@brielarson) on

Разбира се, феновете на звездата веднага харесаха новото ѝ начинание и споделиха щастието си в социалните мрежи. „Бри Ларсън има канал в YouTube. Повтарям, Бри Ларсън има канал в YouTube“, написа един фен в Туитър. Друг пък добави, че актрисата вече е любимият му влогър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари