IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Шуимър: Нямам търпение да се видя с другите от „Приятели“

9 юли 2020 10 40

Екранният Рос говори за специалния епизод на сериала

Снимка: БГНЕС

Дейвид Шуимър е като всички обикновени фенове на „Приятели“. Актьорът сподели, че няма търпение за специалния епизод на сериала, чиито снимки трябва да започнат съвсем скоро. Плановете на продуцентите бяха провалени заради пандемията от коронавирус и те трябваше да изместят проекта с няколко месеца напред.

В момента Шуимър промотира новия си комедиен сериал „Intelligence“, който трябва да започне на 15 юли по стрийминг платформата „Peacock“. Въпреки че специалният епизод на „Приятели“ е поставен на изчакване, актьорът призна, че вече с нетърпение чака срещата със старите си колеги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_) on

„Това, за което най-много се вълнувам, е да съм в една стая с всички останали. Петима са, нали?“, пошегува се екранният Рос пред E!News. Той добави, че връщането му на оригиналната снимачна площадка ще бъде невероятно преживяване. Специалният епизод на „Приятели“ ще бъде заснет в парка на Warner Brothers, където са снимани всички 10 сезона на ситкома. 

През февруари HBO MAX обяви, че Кортни Кокс, Матю Пери, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк и Лиса Кудроу са потвърдили участието си в епизод без сценарий, в който ще си говорят за миналото и ще споделят тайни от снимките на сериала. Само преди няколко дни Анистън и Кудроу споделиха няколко подробности за това, което феновете трябва да очакват.

„Мисля, че ще бъде много забавно, ако някога излезем от карантината и успеем да направим шоуто“, казва Анистън, а Кудроу отговори, че няма търпение за събирането. Екранната Фийби заяви, че нито един от актьорите не знае цялостната идея на проекта, защото продуцентите искат да изненадат и тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_) on

Ако пък актьорите много ви липсват, може да ги гледате в някои от другите им проекти. Дженифър Анистън играе в сериала „The Morning Show“, Лиса Кудроу може да бъде видяна в „Space Force“, а Дейвид Шуимър в „Intelligence“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари