IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Шуимър: Снимките на „Приятели“ започват скоро

23 юли 2020 10 50

Актьорите се събират отново през август

БГНЕС

Снимките на специалния епизод на „Приятели“ ще започнат съвсем скоро – през август. Това обяви Дейвид Шуимър, който изигра Рос в телевизионния сериал, любим на хиляди хора по света. 

Гостувайки на Джими Фалън, звездата разкри, че екипът на продукцията е решил да изчака още малко със заснемането на дългоочаквания епизод, за да се поуспокои обстановката в САЩ заради пандемията. 

„Трябва да се случи може би в средата на август, но честно казано, ще изчакаме и ще видим още 1-2 седмици, за да преценим дали е достатъчно безопасно“, обясни Дейвид. 

Шуимър открехна още малко завесата, като коментира, че шоуто, което милиони зрители очакват, ще бъде без сценарий, като ще има много изненадващи за публиката моменти. 

„Специалното издание ще бъде предимно импровизирано. Това ще бъде забавно интервю с много изненади за публиката. Заснемането трябва да се възобнови до средата на август, но честно казано, бихме искали да изчакаме още няколко седмици, за да стане наистина безопасно“, каза още той, включвайки се във видеоконферентна връзка с водещия.

Дейвид Шуимър посочва, че първоначално отказал, когато го поканили за кастинга на „Приятели“. После Марта Кауфман и Дейвид Крейн му разказали за образа на Рос и той се съгласил да участва. 

Актьорът посочва, че често хората го спират и му казват в лицето: „Дадохме си почивка“ – думите, които той изрича след разрива във връзката му с Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън).

В момента Дейвид Шуимър работи по най-новия си проект – комедийния сериал „Intelligence“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари