IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз ни дава пример как да носим маска

26 август 2020 17 50

Звездата бе на премиера в Лондон

БГНЕС

Том Круз дава пример на своите фенове колко е важно да носят предпазна маска. Макар и с предпазното средство на лицето си, актьорът не остана незабелязан по улиците на Лондон, където пристигна за премиерата на най-новия филм с негово участие. 

"Голям филм. Голям екран. Харесва ми". Това написа звездата от "Мисия невъзможна" в своя профил в Twitter, където качи любопитно видео. 

В клипа Круз се вози в типичното за Великобритания такси, което трябва да го откара до киносалон, в който да гледа премиерата на филма "Tenet". 

Пътувайки Том говори пред обектива с черна предпазна маска с филтри.

"Как става това? Аз нося маска", казва той шеговито и маха на велосипедисти, които го разпознават от колата въпреки това, че половината от лицето му не се вижда. 

Холивудската звезда спира пред киносалона и влиза, за да гледа филма, като не сваля маската дори и вътре. С това той насърчава почитателите си да гледат най-новата продукция и същевременно останат в безопасност, като носят предпазни средства в затворени пространства. 

„Страхотно е да се върнем във всеки киносалон", коментира 58-годишният актьор. 

Заради пандемията, снимките на "Мисия невъзможна 7" бяха отложени, с което стана ясно, че тя ще бъдепусната на екран през ноември 2020 г. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари