IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лия Ремини: Том Круз само се прави на добряк

31 юли 2020 08 40

Актрисата с нови критики към колегата си и вярата му

Снимка: БГНЕС

Лия Ремини продължава да критикува Том Круз и се изказа в подкрепа на Танди Нютън. Последната наскоро открито говори за работата си с 58-годишния актьор, когато двамата снимат „Мисията невъзможна 2“. Нютън сподели, че се е страхувала от Круз, защото той е бил изключително доминантна личност. 

„Старае се да бъде добър човек, но напрежението, което изпитва, го претоварва. Имам чувството, че си мисли, че само той може да направи нещата по перфектен начин“, казва актрисата. Сега в нейния ъгъл застава и колежката ѝ Лия Ремини, която на няколко пъти е нападала Том заради имиджа му в Холивуд и сциентоложката вяра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Ремини твърди, че Круз се опитва да привлече колкото се може повече хора към сциентологията. „Мисля, че е време всички да се събудят и да погледнат към фактите. От години Том манипулира обществото и се прави на добряк“, добавя звездата в официално съобщение. 

Лия все пак смята, че актьорът някога е бил мил и съвестен човек, но сциентологията го е променила драстично и той е посветил целия си живот на нея. По-рано през месеца, тя поздрави Нютън за смелостта ѝ да говори открито за преживяването си на снимачната площадка на „Мисията невъзможна“. 

„Том дълго време се представя като добрия самарянин. Но именно това е целта на сциентологията – добър пиар пред света, за да може да се привлекат повече хора. Ако се вгледате в действията му обаче ще видите, че няма нищо добро в тях“

Интересното е, че самата Лия е била отгледана от сциентоложката църква, а сега е нейният най-голям противник. През 2013-а тя напуска общността и започва да разкрива детайли около вярата. Актрисата започва подкаста „Лия Ремини: Сциентологията и след нея“, в който споделя шокиращи истории за насилие и тормоз, насочени към всеки, който напуска църквата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on

Миналата година тя обяви, че ще подаде жалба и ще започне дело, защото смята, че някой от църквата я наблюдава и следи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари