IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън ДеДженеръс се завръща на екрана

8 септември 2020 09 00

Въпреки скандала, пак я искат в Австралия

Снимка: bgnes

Елън ДеДженеръс бе в центъра на огромен скандал, свързан с тормоз, расизъм и сексизъм на работното място. Шоуто ѝ бе свалено от австралийския ефир, докато тече разследването по обвинения за „токсична“ работна среда зад кулисите. Но ето, че тя се завръща отново, след успешни преговори между австралийския Канал 9 и Уорнър Брос, пише Daily Mail.

Новината е официални потвърдена от медията, която започва излъчването на предаването ѝ „Шоуто на Елън ДеДженеръс“ от 22-ри септември.

„Елън няма да загуби зрители от скандала и ще покаже висок рейтинг, както винаги. Причината е, че нейните фенове не се вълнуват от истината зад скандала. Те искат да вярват, че тя е тази мила и състрадателна личност, която не се държи лошо с никого.

Убедени сме, че шоуто ѝ е ще бъде все така успешно и скандалите около него само ще работят в полза на предаването, което ще замени излъчването на „Отчаяни съпруги“ в часовия блок“, сподели коментаторът Роб МакНайт.

Анализът на МакНайт дойде малко, след като шоуто на Елън бе свалено от Канал 9 миналия месец след стартиране на вътрешно разследване от Уорнър Медия по обвинения в расизъм, сексуален и вербален тормоз зад кулисите

Уорнър Брос обяви миналия месец, че трима от ключовите фигури са били уволнени от предаването – Ед Галвин (един от основните продуценти), Джонатан Норман (съпродуцент) и Кевин Леман (основния сценарист на шоуто).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари