IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хоакин Финикс заяви, че ще участва във втората част на „Жокера“, но при условие

14 септември 2020 17 40

Актьорът беше изключително разстроен от резултата на филма

Снимка: БГНЕС

Миналата есен се състоя грандиозната премиера на филма „Жокера“, в който главната роля изигра 45-годишният Хоакин Финикс. След снимките на филма се оказа, че актьорът не иска да подпише договор до последно и е изключително разстроен от резултата от работата. Въпреки това, мислите на Финикс сега изглежда са се променили.

Хоакин заяви, че иска да участва в продължението на „Жокера“, но е готов да си сътрудничи само ако хонорарът му е 50 милиона долара. „Все още се водят преговори и се пише сценарий. Актьорът се интересува много от всичко това“, казва източник от Warner Bros. за Mirror.

„През следващите четири години те планират да заснемат две продължения, в които Хоакин, режисьорът на „Жокера“ Тод Филипс и продуцентът Брадли Купър ще подпишат дългосрочни договори. Трудно е да се договорим за някакви условия с Финикс, но ако успеем, това ще бъде най-важният ден в цялата му кариера“, сподели още източникът.

Съобщава се, че вторият и третият филм за Жокера ще бъдат пуснати съответно през 2022 и 2024 година.

Хоакин Финикс има връзка с актрисата Руни Мара от 2016 г., а вече двамата чакат и дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари