IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона ще е режисьор и сценарист на биографичния си филм

18 септември 2020 10 50

Само чакаме да каже, че ще влезе и в главната роля

Снимка: БГНЕС

Когато трябва да се разкаже животът на Мадона, никой не може да го направи по-добре от самата нея. 

Според Variety, талантливата суперзвезда започва да работи по свой биографичен филм, който ще обхване кариерата и живота ѝ. Освен че ще бъде режисьор на лентата, Мадона ще помогне и за написването на сценария. Тя ще работи заедно с носителката на „Оскар“ Диабло Коби, която печели златната статуетка за филма си „Джуно“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

За разлика от другите музикални биографии като “Рокетмен“ и “Бохемска рапсодия“, които използваха професионалисти за написването на режисурата, Мадона ще бъде пряко обвързана с работата на снимачната площадка. Засега филмът ѝ няма заглавие, но изпълнителката на няколко пъти намекна за създаването на проекта. „Искам да покажа това невероятно пътешествие, на което поех като музикант, артист и танцьор“, казва тя в официално изявление.

Звездата допълва, че фокусът във филма ще бъде музиката, която я е поддържала жива през всичките трудности. „Имам толкова невероятни и неразказани истории, които само аз мога да пресъздам. Важно е да покажа лудия си живот от моята гледна точка“. Донна Лангли – председателката на „Universal Pictures“, описа Мадона като несравнима икона, хуманитарна личност, артист и бунтарка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Продуцентката Ейми Паскал също е свързана с проекта. Двете с изпълнителката се познават добре, тъй като работят заедно по проекта „A League of Their Own“ през 1992 година. Мадона много добре познава света на Холивуд, участвайки във филми като „Evita“, „Dick Tracy“, „The Next Best Thing“, „Swept Away“, както и има малка роля в „Die Another Day“. 

Зад камера пък работата ѝ се свързва с „Filth and Wisdom“ от 2008-а и „W.E“, който дори печели награда „Златен глобус“ през 2011 година. Тя също така участва и в написването на сценария за двата филма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Извън Холивуд звездата успя да се превърне в най-успешния солов изпълнител за всички времена, продавайки 335 млн. копия по цял свят. Мадона е и най-продаваната певица в историята на музикалния бизнес. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари