IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро полъх: Рийз Уидърспун и Пол Ръд със селфи

23 септември 2020 17 40

Актрисата изненада феновете със стара снимка

БГНЕС

Рийз Уидърспун е една от актрисите, които сякаш не остаряват. Дори и на 44, тя все още изглежда все едно току-що е дошла от снимките на „Професия блондинка“ – стилна, с лек грим и усмивка на лицето. Тези дни холивудската звезда изненада феновете си, като сподели ретро кадър със свой обичан приятел – Пол Ръд. 

Качвайки кадър от 1996 г. в Instagram, русокосата красавица не само доказа, че годините не ѝ личат, но и изтъкна, че много отдавна, още преди да съществуват първите мобилни телефони, тя и колегата ѝ са си направили селфи, без дори да подозират, че то ще стане един от най-популярните начини за заснемане в бъдеще. 

„Чакайте малко... Дали аз и Пол Ръд не сме си направили селфи през 1996?“, пише актрисата към кадъра, направен след като тя държи фотоапарата на обратно, а той просто се усмихва насреща,  приближил глава до нейната. 

На кадъра Уидърспун прилича много на дъщеря си, която в момента е почти на същите години, когато е направена снимката. 

„Това е потвърждение, че Пол Ръд наистина има машина на времето“, „Вие сте си същите“, пишат последователи на двамата. 

Рийз Уидърспун и Пол Ръд се снимат за първи път заедно през 1998 г., когато биват поканени за филма „Overnight Delivery“.  За последно ги видяхме на екран в романтичната комедия „Как да разбера“, заснета през 2010 г. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?????♡ (@reeses_base) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари