IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това е за Криси“: Джон Леджънд с прочувствено изпълнение за съпругата си

18 октомври 2020 12 00

Криси Тейгън направи спонтанен аборт преди няколко седмици

Снимка: БГНЕС

На 14 октомври бяха раздадени музикалните награди Billboard. Заради продължаващата пандемия събитието се проведе без публика, а само няколко звезди успяха да се качат на сцената, за да изпълнят своите песни. Сред тях беше и Джон Леджънд, който успя да се съвземе след ужасна загуба и да направи прекрасно представяне.

Изпълнителят и съпругата му Криси Тейгън очакваха трето бебе, но го загубиха преди две седмици. Причината беше неконтролируемо кървене, заради което майката беше приета в болница. Въпреки усилията на лекарите, момченцето не оживя. Тъжната новина беше съобщена от семейството с няколко снимки в социалните мрежи. Тогава стана ясно, че детето е трябвало да носи името Джак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

По време на наградите Billboard Леджънд излезе на сцената и посвети изпълнението си на Криси и неродения си син. „Ние никога няма да се пречупим. Достатъчно силни сме, за да останем. Никога няма да се пречупим“, се пее в песента „Never Break“. През сълзи Джон изпя, че „тяхната любов винаги ще остане силна“. 

Облечен в бял костюм, Леджънд седна на пианото, разположено в средата на сцената. Преди това Кели Кларксън, която беше водеща на събитието, изрази подкрепа към колегата си и съпругата му. „Изпращам цялата си любов към теб и Криси“, каза тя. Изпълнителката допълни, че това най-вероятно е любимото ѝ изпълнение за вечерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Преди да започне песента си, Джон заяви „Това е за Криси“, с което сме сигурни, че е просълзил всички зрители у дома. В социалните си профили организаторите на наградите Billboard изразиха подкрепа към изпълнителя и Криси и заявиха, че са сигурни, че звездите отново ще се усмихват. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари