IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел се завръща на сцената

19 октомври 2020 15 00

Този път като водеща

Снимка: БГНЕС

Адел най-накрая се завръща на сцената, но не по начина, по който всички очакваме.

Изпълнителката няма да ни зарадва с нова песен, а ще се превърне във водеща за една вечер. Тя ще застане начело на предаването „Saturday Night Live“ за епизод, който ще се излъчи на 24 октомври. Това ще е първи подобен ангажимент за звездата, а компания ще ѝ прави носителката на „Грами“ H.E.R. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Новината беше споделена от самата Адел в социалните мрежи. „Много съм развълнувана от това. И в същото време съм уплашена. За първи път съм водеща и го правя на сцената на SNL“, пише тя. Добавя, че винаги е искала да има подобен момент и сегашната ситуация е най-подходяща. 

Адел се завръща на сцената на SNL, след като направи музикалния си дебют именно там преди 12 години. Тогавашната и днешната ситуация са доста сходни, тъй като и през 2008-а имаше президентски избори. Тогава Сара Палин също е част от гостите, а Адел смята, че именно кандидатът за тогавашното място за вицепрезидент ѝ е донесла огромната слава. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Според NBC, изпълнението на звездата е било най-гледаното. Всичко се случва две седмици преди номинациите за „Грами“, а Адел се справя толкова добре, че албумът ѝ се изкачва до номер 1 и дори печели златното грамофонче. „Всичко това е благодарение на Сара Палин“, казва изпълнителката. 

През 2015 година Адел стъпва отново на сцената на SNL като музикален гост, когато предаването е водено от Матю Макконъхи. Програмата се завърна отново пред публика по-рано този месец, след като предаваше онлайн от април заради продължаващата пандемия от коронавирус. 

Шоуто вече е в своя 46-и сезон, а последният епизод представи на публиката Джъстин Бийбър, който за първи път изпълни на живо песните си „Holy“ и „Lonely“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари