IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектна Адел се облече като Бионсе

3 август 2020 14 30

Певицата е отслабнала с 45 кг

БГНЕС

Адел продължава да ни изненадва с външния си вид. Вдъхновена от новия албум на своята колежка Бионсе, тя сподели снимка, на която направо е неузнаваема. С къдрава коса, без грим и с усмивка на лицето, певицата направо сияе. 

„Благодаря ти, Кралице, че винаги ни караш да се чувстваме толкова обичани чрез твоето изкуство“, написа изпълнителката, която се е снимала до телевизора, на който има стоп кадър от видеото „Already“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Освен със стегнатото си тяло, британката впечатлява своите последователи с блузата, която носи. Тя е кафява, с дълъг ръкав, при това със същия принт (на жълт полумесец) като този на гащеризона по тялото, който Бионсе носи в клипа. 

Със своята публикация Адел показа, че се възхищава на своята колежка и същевременно подкрепя чернокожите и албума „Black is King“. 

Много от феновете на певицата я поздравиха, като отбелязаха, че изглежда страхотно. Оказва се, че от началото на своята диета до момента, тя е свалила цели 45 кг. Разбира се, из множеството положителни коментари има и такива, че звездата „не прилича на себе си“ и рязкото ѝ отслабване може да доведе до психични проблеми, с които тя ще се бори дълго време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Трансформацията на Адел идва след строг хранителен режим, който включва 1 000 калории на ден, както и ежедневни тренировки.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

roussinov ( преди 3 години )
Чак пък стегнато тяло.... хайде намалете малко простотиите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар