IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Можех да участвам в „Тетрадката“

21 октомври 2020 08 40

Той и Пол Нюман се разминали на косъм от ролите

Снимка: БГНЕС

Вярвате или не, можело е Джордж Клуни да участва в „Тетрадката“. 

Актьорът сподели това по време на виртуален разговор с организаторите на филмовия фестивал в Лондон. Той дори заяви, че Пол Нюман също е бил на косъм да се включи в романтичната драма. „Аз трябваше да изиграя неговата по-млада версия“, казва Клуни и добавя, че двамата са били доста навити за филма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Звездата споделя, че желанието им да работят заедно с Нюман е било толкова голямо, че са били готови на всичко, за да участват в „Тетрадката“. Постепенно обаче нещата не се случват както им се иска и избират за филма други актьори за главните роли. Младият Ноа е изигран от Райън Гослинг, а по-старата версия е поверена на Джеймс Гарнър. 

Дамската част се играе от Рейчъл Макадамс като младата Али Хамилтън, а Джина Роуландс застава рамо до рамо с Джеймс Гарнър. Филмът се превръща в истински феномен и пленява сърцата на целия свят. По време на снимките Макадамс и Гослинг се влюбват, което допринася за още по-добрата игра. По-късно двамата се разделят, но ролите им в „Тетрадката“ винаги ще останат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicki Swift (@nickiswiftceleb) on

Въпреки че Джордж и Пол не успяха да се впишат в романтичната драма, Клуни сподели история за филма си „Letherheads“ и как той е свързан с колегата му. „Нюман все още се състезаваше с коли тогава и един път разби автомобила си. Тогава взе един плакат на филма ми и го сложи върху разбитата кола и заяви, че аз съм бил зад волана“.  Пол Нюман умира през 2008 година след дълга борба с рака. Тогава той беше на 83 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?????? (@paullnewman) on

През последните години Джордж Клуни избира да работи зад камера и скоро най-новият му проект ще бъде пуснат по Netflix. „The Midnight Sky“ се очаква да направи своята премиера през декември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари