IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт и Крис Прат мерят мускули за Thor: Love and Thunder

24 ноември 2020 09 00

Двамата с шеговити коментари в социалната мрежа

Снимка: БГНЕС

Крис Хемсуърт показа невероятната си физическа форма в Instagram, публикувайки снимка от една от тренировките си, на която хвърля гигантска гума. Актьорът се шегува, че в ден, свободен от диети, е решил да се поглези с такава огромна поничка. „По дяволите, тежък е!“, добавя Тор.
 

Феновете на Крис бяха във възторг от мускулите му, но колегата му от „Отмъстителите“ помоли да забави темпото. Крис Прат се страхуваше, че няма да има време да постигне същите изключителни резултати за снимките на четвъртия „Тор“ – Thor: Love and Thunder.

„Здравей, приятелю. Моят треньор ме помоли да ти кажа да спреш да тренираш, защото ще участваме в един и същ филм. Той не иска да стоя до теб, ако изглеждаш така, затова те моля да си сложиш бързо 11 килограма. Готино, благодаря “, шеговито написа Прат.
 

Хемсуърт отговори на колегата: „Не се притеснявай, приятелю, и двамата можем да използваме един и същ прекрасен филтър, приложен тук. Казва се instashred.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари