IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хумористичните медитации на Крис Хемсуърт

30 октомври 2020 09 00

Звездата забавлява и едновременно успокоява феновете си

БГНЕС

Крис Хемсуърт определено е мъж с мисия. Напоследък австралийският актьор се опитва да повиши настроението на своите фенове като споделя или своя фитнес режим, или начините по които медитира. Под няколко видеа в профила си в Instagram, на които Крис медитира по забавен начин, той е написал, че това всъщност е неговият подарък за човечеството. Той е добавил, че медитациите му със сигурност няма да направят вашата 2020 година още по-лоша, предвид световната ситуация с пандемията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Тази минипоредица от минимедитации съчетава очарователния и успокояващ глас на средния и най-горещия от тримата братя Хемсуърт, с неговото чувство за хумор. Медитациите показват и проблемите, които хората изпитват, докато се опитват да се съсредоточат и успокоят, особено с всички тези разсейващи и притеснителни мисли към момента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Всяка медитация на Крис е същевременно весела, но и реално полезна. Едното видео показва кадри, на които Крис се опитва да медитира на дъното на басейна си, докато сина му плува около него. В друго видео Крис споделя, че обича да медитира на фона на поле от цикламени цветя, но алергиите му веднага се активизират. Идеята на тези забавни видеоклипове всъщност е да популяризират неговото фитнес приложение Centr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

И въпреки че са направени с рекламна цел, все пак феновете са категорични, че тези видеомедитации наистина изглеждат доста успокояващи или поне меденият глас на звездата и перфектната му визия са достатъчни, за да ни накарат да се почувстваме по-добре. Успокойте се и се насладете на всичките пет минимедитации на бог Тор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари