IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платиха 1 млн. паунда на Рита Ора за „Маскираният певец“

5 януари 2021 09 00

Звездата ще бъде в журито и за втория сезон

Снимка: BGNES

Рита Ора започва новата година със страхотна сделка. Певицата е получила оферта от 1 млн. британски паунда, за да се завърне в журито на риалитито „Маскираният певец“, пише The Mirror.

30-годишната звезда е спечелила вниманието на продуцентите и те били във възторг от изявата ѝ в първия сезон, затова се бръкнали двойно повече за нейния хонорар.

„Рита получи 1 млн. паунда, за да се завърне в шоуто. Всички искаха да си подсигурят участието ѝ, тъй като тя се превърна в тотален хит първия сезон и затова бяха готови да ѝ платят два пъти повече, отколкото на друга дама в журито“, разкри източник пред медията.

Рита ще се опитва да познае кой стои зад маската на сцената, редом до Давина МакКол, Джонатан Рос и Мо Джилигън, която заменя звездата от „Ергенски запой“ Кен Джионг.

Певицата отказва да коментира сумата на хонорара си, но пък сподели, че идния сезон на риалитито ще бъде много труден.

„Дойдох като шампион от миналогодишното шоу доста самоуверена, а сега поставям под съмнение всичко. Уликите са десет пъти по-трудни и това е умишлено, за да не спечеля. Саботажът е невероятен!“, сподели Ора.

„Костюмите са невероятни, толкова екстравагантни, че направо засенчват моя гардероб. Обичам да се обличам и съм силно впечатлена как се справят с тоалетите на участниците. Иска ми се да открадна някои от техните костюми за своето турне“, добави още Рита.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари