IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора не успя да излети от България

30 декември 2020 14 40

Певицата не може да се прибере във Великобритания заради забраните

БГНЕС

Новите мерки за сигурност в България промениха плановете за празниците на Рита Ора. Певицата, която пристигна у нас, за да снима свой клип, не успя да си замине заради забраната за осъществяване на полети до Острова. Така тя трябваше да удължи престоя си и да посрещне Коледа по нашенски.

Британското издание The Sun пише, че изпълнителката e разтроена от това, че няма да види скоро близките си. Тя смятала да дойде в страната ни незабелязано и да не привлича вниманието след като бе глобена заради партито по случай 30-ия си рожден ден.

Наскоро Рита качи снимки от детството, на които позира до елхата и Дядо Коледа в очакване на своя подарък. Останала сама, явно тя се е отдала на спомени и тъгува по хубавите моменти с любимите си хора.

От 21 до 31 декември всички директни полети от България до Великобритания са забранени. От друга страна от 12 часа на 23 декември бяха възобновени полетите от Обединеното кралство и Северна Ирландия. Така всички пристигащи в страната ни, ще трябва да бъдат под 10-дневна карантина и да си направят антигенен тест.

Преди партито за рождения ѝ ден, Ора бе в Египет, като след това не се самоизолира по препоръките на властите. С това тя за пореден път си навлече гнева на много хора. Откакто е в София, тя не е споделила нищо за страната ни в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари