IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора събира витамин D по бански

29 април 2020 08 50

Певицата е в страхотна форма

БГНЕС

Приемът на витамин D по време на изолация е много важен. Това напомня на феновете си Рита Ора, която вместо да взима добавки, реши да излезе навън и се съблече по бански.

Певицата сподели снимки от своята градина, на които е по бански с леопардов принт и в страхотна форма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora) на

Освен с тези кадри, изпълнителката разгорещи страстите сред почитателите си, като сподели снимка, на която е по бельо. Тя е направена за корицата на списание „LOVE“. 

Рита Ора разкрива, че се старае да тренира по време на изолация, като изпълняването на различни йога упражнения ѝ помага да извае своята фигура. По думите ѝ, медитацията, която я успокоява, е важна част от нейния график. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora) на

В края на март изпълнителката пусна видео към най-новия си сингъл „How To Be Lonely“. 

„Пътувайки по света, работейки и изучавайки различни държави и бидейки постоянно на път, през годините се научих да се наслаждавам на собствената си компания и да ценя всяко взаимодействие. Тази песен е вдъхновена от много различни периоди в живота ми; моменти, в които съм осъзнала че всички ние сме стойностни хора, нещо, което трябва да ценим, и докато общуването е важно, не се нуждаем от одобрението на другите. Когато си сам, помни, че си достатъчен и че имаш силата да направиш собствените си избори. Наслаждавай се да бъдеш себе си!“, споделя за парчето тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари