IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора се извини за организирането на парти

1 декември 2020 14 50

Изпълнителката отпразнува рождения си ден, въпреки наложената изолация

Снимка: БГНЕС

На 26 ноември Рита Ора навърши 30 години. Изпълнителката получи хиляди пожелания от фенове и приятели в социалните мрежи, като това трябваше да е равностойно на празненство в тези времена на здравна криза. Само няколко дни по-късно обаче стана ясно, че звездата е решила да наруши изолационните мерки във Великобритания и да си спретне купон с приятели и близки.

Това действие предизвика вълна от негативни коментари и нападки към Ора, която побърза да се извини в социалните мрежи. в Instagram тя публикува съобщение, с което заяви, че е присъствала на парти в ресторант в западен Лондон в събота. Според източници, на събитието са присъствали около 30 гости, но изпълнителката заявява, че всичко е било едно малко събиране. Все пак тя осъзнава грешката си и дълбоко съжалява за случилото се.

„Имайки предвид ограниченията, сега разбирам колко неотговорно е поведението ми и поемам цялата вина“

Полицейските власти в Лондон потвърждават, че са отишли до ресторанта „Casa Cruz“, след като са получили сигнал за нарушаване на ковид мерките. Рита добавя, че съжалява за факта, че е изложила близките си и останалите хора на риск. „Това е сериозна и непростима грешка“, казва изпълнителката в официалното си съобщение. Тя заяви, че се чувства смутена от случилото се, тъй като от първа ръка знае колко коварна е болестта и е напълно наясно с жертвите, които лекарите и бизнесите правят, за да поддържат човечеството в безопасност.

„Въпреки че това няма да оправи нещата, искрено съжалявам“, завърши съобщението си Рита. Според Daily Mail, тя ще бъде глобена с 10 хиляди паунда за нарушаване на правилата. В момента Великобритания забранява събирането на повече от двама души на обществено място. Пъбовете и ресторантите са затворени, а жителите не трябва да бъдат в компанията на човек извън семейството. Полицията има право да разпръсква събирания на повече от шест души, а тези, които не спазват правилата могат да получат глоба от 100 паунда, която се увеличава с всяко следващо нарушение. Максимумът на глобата е 3200 паунда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Рита обаче не е единствената звезда, която нарушава правилата, за да събере приятели за празник по време на пандемията. На 30 ноември Карди Би се извини, че е организирала парти за 37 гости за Деня на благодарността. Кендъл Дженър и Ким Кардашян също попаднаха под вълна от критики, когато организираха парти по случай рождените си дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари