IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отчаяни съпруги: Ще има ли нов сезон на сериала?

18 януари 2021 09 00

Марша Крос, която изигра Бри Ван де Камп, отговаря на въпроса

Снимка: Getty

Старото е по-добро от новото.

В последно време това се превърна в мотото на Холивуд и телевизиите. На екран можем да видим продължения на филми и сериали, които са приключили преди години, а причината е само една – феновете искат да гледат любимите си герои от миналото. Така станахме свидетели на възраждането на „Туин Пийкс“, анимации като „Красавицата и Звяра“, „Цар Лъв“, а съвсем скоро ще видим на екран и нови епизоди от „Клюкарката“ и „Сексът и градът“.

Именно затова умът ни веднага се насочи към друг наш любим сериал, който бихме искали отново да гледаме. Говорим, разбира се, за „Отчаяни съпруги“, чийто последен епизод беше излъчен през 2012 година. Осемте сезона ни предложиха море от емоции, като спокойно можем да кажем, че се смяхме, плакахме и се ядосвахме заедно с всяка една от героините.

Със световна слава се сдобиха Марша Крос, Ева Лонгория, Тери Хатчър, Фелисити Хъфман, Николет Шеридан, Бренда Стронг и Ванеса Уилямс. Всички те изпълниха ролите си по перфектен начин и нямаме търпение да ги видим отново на Уистерия Лейн. За наше съжаление, това няма да се случи.

Преди дни в социалната мрежа Туитър се появи публикация, в която се твърди, че екипът на „Отчаяни съпруги“ снима нови епизоди, като сделката е за 10 серии и всички главни героини са подписали. Щастието на феновете обаче беше краткотрайно, тъй като Марша Крос, която играе Бри Ван де Камп, заяви, че за първи път чува за нови епизоди на сериала.

И ако сте чули сърцето ви да се пука, както се случи при нас, то имаме малка утешителна награда. През април 2020 година част от актьорския състав на „Отчаяни съпруги“ се събра на виртуална среща, за да съберат пари за организацията The Actors Fund. По време на пандемията разговорът се проведе между Марша Крос, Ева Лонгория (Габриел Солис), Ванеса Уилямс (Рене Пери), Бренда Стронг (Мери-Алис Йънг) и Дейна Дилейни (Катрин Мейфеър).

Фелисити Хъфман не участва в срещата, въпреки че беше освободена от затвора шест месеца по-рано. Колежките ѝ обаче не пропуснаха да я споменат и да я опишат като една от най-добрите актриси. „Фелисити Хъфман е гений“, каза Крос, след като гледа сцена от сериала. Тя добави, че дамата, изиграла Линет Скаво, е невероятна актриса. Лонгория също се включи в хвалбите и заяви, че сцените с Хъфман са били най-добрите, защото тя е невероятен професионалист, който дава всичко от себе си на снимачната площадка.

„Спомням си, че настръхвах, когато работех с Фелисити, особено върху сцената, в която чува, че има рак. Просто я гледах как играе и си забравих репликите. Тя беше просто невероятна“, допълва Ева. Тя казва, че все още има силна връзка с колежката си, като Фелисити е била първата от дамите в „Отчаяни съпруги“, които са ѝ помогнали по време на снимките. Именно Хъфман е била тази, която е защитила Лонгория от тормоза на работното място.

„Имаше момент, в който бях тормозена от колега. Проклинах дните, в които трябваше да работя с този човек, защото беше истинско мъчение. Един ден обаче Фелисити му каза да спре и всичко спря. Тя можеше да почувства, че бях изплашена, въпреки че никога не съм го казвала на глас“.

Въпреки присъдата ѝ за участието във фалшифициране на тестове за влизане в колеж, Фелисити получи огромна подкрепа от колежките си, които винаги застават на нейна страна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари