IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк отлага следващия си албум заради операция

24 януари 2021 18 00

Колко време ще отнеме възстановяването му?

Снимка: БГНЕС

Феновете на Дрейк ще трябва да почакат още малко, преди да се сдобият с новия му албум Certified Lover Boy. Изпълнителят използва социалните мрежи, за да даде информация относно живота си и защо натиска спирачките на предстоящия си проект.

Дрейк пише, че е имал планове да пусне албума си този месец, но се е отдал на възстановяване, след като е претърпял операция. Рапърът заяви, че е благодарен, че отново е на краката си, чувства се добре и фокусиран върху албума, но той няма да се появи през януари. Все пак, записът ще бъде пуснат тази година, но официалната дата все още не е ясна.

Изпълнителят не изясни каква е причината, поради която се е подложил на операция, което накара много фенове да започнат да спекулират. Преди няколко месеца той беше споделил снимка в Instagram, на която се вижда, че коляното му е в гипс. „Искам да използвам тази публикация, за да изпратя любов и мотивация към всеки, който е имал гадна 2020 година. Започнете да мислите за най-добрия си начин за завръщане“, пише Дрейк през октомври.

Причината за контузията отново остана в тайна, но по-рано този месец звездата изглеждаше добре, когато сподели снимки от тренировките си. „10 седмици след операция, боря се за бързо възстановяване всеки ден“, написа той в историите си в Instagram. Новият албум на Дрейк ще бъде шести подред, но засега не се знае много за него. Първоначално той трябваше да бъде пуснат през 2020 година, но заради пандемията плановете бяха променени.

Засега не се знае точно кога ще бъде пуснат Certified Lover Boy, като феновете се надяват Дрейк да се възстанови бързо и отново да го видят на сцената.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари