IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли: Повече няма да играя в любовни сцени, режисирани от мъже

26 януари 2021 17 40

Тя споделя, че се чувства неудобно от мъжките погледи

Снимка: БГНЕС

Кийра Найтли говори откровено за дискомфорта си да се снима в интимни сцени, особено във филми, режисирани от мъже.

В разговор с режисьорката Лулу Уанг и писателката Даян Солуей в подкаста Chanel Connects, актрисата признава, че повече не иска да играе в секс сцени, режисирани от мъже. „Ако правя филм за майчинството и приемане на телосложението, имам чувството, че трябва да бъда режисирана от жена. Не си налагам пълна забрана, но не искам да работя с мъже“, казва Найтли.

Причината е, че актрисата се чувства некомфортно, когато мъжете на снимачната площадка я зяпат по време на интимните сцени. „Не искам да снимам онези сцени, в които всеки пъшка и всичко е запотено. Не се интересувам от това. Вече се чувствам неудобно от мъжките погледи“, допълва Кийра. Тя казва, че напълно е съгласна с факта, че интимните сцени са нужни в някои филми, но за тях ще изисква да бъде използван друг човек, защото тя няма да участва в тях. „Това тяло е изродило две деца и не искам да стоя гола в стая, пълна с мъже“.

В интервю за Financial Times през 2020 година звездата дискутира и защо с времето е станала по-срамежлива да участва в секс сцени. Според нея, в миналото всичко е било нормално и се е приемало добре от публиката. Сега обаче хората имат изключително много възможности и голям достъп до редица сайтове за възрастни, където могат спокойно да публикуват част от интимните сцени.

Именно затова Кийра Найтли е решила, че ще намали участието си в горещите моменти на екрана, за да предпази себе си и семейството си от неприятности и неловки моменти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари