IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малия Обама със сделка в Холивуд

24 февруари 2021 08 40

Дъщерята на Барак Обама може да работи с Доналд Глоувър

Снимка: БГНЕС

Малия Обама може би намери работата, за която мечтаят много момичета на нейната възраст.

Според Hollywood Reporter, дъщерята на Барак Обама е била назначена към нов телевизионен проект на Amazon, в който играе Доналд Глоувър. Изданието пише, че актьорът е подписал сделка с платформата, в която се казва, че той ще играе, ще продуцира и ще създаде предстоящото съдържание. Един от проектите, които Глоувър ще ръководи, се казва Hive, в който ще се разказва за силна дама, която прилича на Бионсе.

Ако всичко се окаже вярно, Малия Обама няма да работи за първи път за телевизионни проекти. Преди тя беше част от екипа на Extant, както и стажант към HBO и компанията на Харви Уайнстийн. 22-годишната дама започна да учи в Харвард през 2017 година и трябва да завърши тази година, ако не е успяла да се дипломира предсрочно.

Заради пандемията Малия и сестра ѝ Саша учат дистанционно, като са се изолирали заедно с Мишел и Барак Обама. Към семейството се присъедини и приятелят на Малия, което предизвика няколко забавни коментара от 44-ия президент на САЩ. „Той е британец... чудесен млад мъж, но остана в Америка, защото трябваше да работи и имаше проблем с визата“, казва Обама.

Президентът допълва, че първоначално не е искал да хареса момчето, но бързо се е привързал към него. Единственото нещо, за което съжалява е, че сметката му за пазар се е повишила с 30%. „Младите момчета ядат много. Странно е колко храна могат да погълнат“, шегува се Барак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари