IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун – удивителна като Круела

16 март 2021 11 00

Филмът излиза на 7 май

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун изненада със страхотна визия в нов видеоклип за вълнуващото приключение на „Дисни“ Cruella. Очаква се продукцията да излезе на голям екран на 7 май, а „Дисни“ решиха да обърнат внимание как се е формирал един от най-легендарните бунтовници и модерни злодеи – Круела де Вил.

Това не е случайно, защото от няколко години насам филмовата индустрия в Холивуд обръща поглед именно към лошите персонажи, за да докаже, че никой не се ражда лош, а става такъв заради натиска от обществото.

Ролята на Естела, известна още като Круела, ще бъде представена от носителката на „Оскар“ Ема Стоун.

В новото видео виждаме Стоун да обменя думи с дама от висшето общество, изиграна от Ема Томпсън. Героинята ѝ настоява, че Естела (която по-късно ще стане Круела) трябва да има убийствен инстинкт, за да се справя в модната индустрия. По-късно в трейлъра тя ни показва своя инстинкт на убиец.

Естела е младо, умно и креативно момиче, решено да създаде име с дизайнерските си търсения. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които оценяват апетита ѝ за пакости и заедно успяват да изградят живот за себе си из лондонските улици.

Един ден нюхът на Естела към модата привлича погледите на баронеса фон Хелман, но връзката им задейства хода на събитията и разкритията, които ще накарат Естела да прегърне нечестивата си страна и да стане буйната, модерна и отмъстителна Круела, която познаваме.


Действието се развива в Лондон през 70-те години – градът, погълнат от възникваща пънк рок култура.

Режисьорът на филма Крейг Гилеспи предлага нов поглед към единствената по рода си злобна дама, решила да отвлече 99 малки кученца, от които иска да си направи кожено палто.

Преди време една от най-известните актриси в Холивуд – Глен Клоуз, влезе в образа на Круела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари