IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер с дебютна роля в телевизията

26 март 2021 14 40

Тя ще участва в сериала „Зловеща семейна история“

Снимка: Getty

Кая Гербер слиза за малко от модния подиум, за да се захване с ново начинание.

19-годишната дъщеря на Синди Крауфорд и Ранди Гербер е била избрана да играе в десетия сезон на известния сериал „Зловеща семейна история“. Новината беше обявена от Райън Мърфи, който е и един от създателите му. „Много съм радостен да съобщя, че Кая Гербер ще се присъедини към нашето семейство“, написа той в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Гербер потвърди новината, като препубликува съобщението на Мърфи и добави само няколко доволни емоджита. Изпълнителката Шарлот Лорънс написа, че тази новина я кара да полудява, а Кая отговори, че никой не може да се мери с нейното собствено вълнение. Тя допълни, че много се радва да работи с Райън Мърфи и останалите актьори от „Зловеща семейна история“.

Кая ще се присъедини към Маколи Кълкин, Сара Полсън, Кейти Бейтс, Еван Питърс, Били Лорд, Лесли Гросман, Фин Уитрок, Лили Рейб и Адина Портър. Изборът на 19-годишната моделка идва само няколко дни, след като Райън Мърфи обяви и официалното заглавие на десетия сезон на сериала. Той публикува клип в социалните мрежи, от който става ясно, че епизодите ще бъдат под наслов „Зловеща семейна история: Двойни особености“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Според краткия тийзър, пуснат от създателя, предстоящият сезон ще се фокусира върху две ужасяващи истории, като едната ще се развива в морето, а другата на пясъка. Снимките бяха забавени заради продължаващата пандемия от коронавирус, но сега вече всичко върви по план. Преди месец Мърфи сподели снимка на Маколи Кълкин и Лесли Гросман, като и двамата актьори носят кожени палта на плажа.

„Нещо странно се задава“, написа само Райън под снимката. През май той говори и за избора на Кълкин като част от актьорския състав. Казва, че винаги е харесвал това, което прави, независимо дали е в „Сам вкъщи“ или в друг по-зрял проект. „Имах една много, много ненормална роля и исках да говоря с него по телефона. Той веднага се съгласи на предложението“, допълва Мърфи пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Очаква се десетият сезон на „Зловеща семейна история“ да бъде пуснат през октомври тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари