fallback

Майкъл Дъглас на 76: Обожавам да играя в киното

30 March 2021 12:30

Актьорът се шегува с това, че често е най-възрастният на снимачната площадка

Майкъл Дъглас работи в Холивуд в продължение на повече от пет десетилетия и все още не мисли за отказване.

В ново интервю, дадено пред списание AARP, актьорът говори открито за кариерата си и какво го кара да я продължава сега, когато е на 76 години. „Работата те държи в кондиция, държи те съсредоточен. Разбира се, през тези дни често съм най-възрастният на снимачната площадка, но обожавам целия процес. Все пак не правим операция на мозъка, а се забавляваме“, казва Дъглас пред изданието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Звездата в момента работи в сериала The Kominsky Method и добавя, че се радва да работи отново с Катлийн Търнър. Двамата си партнираха през 80-те години в проектите Romancing the Stone, Jewel of the Nile и War of the Roses. 66-годишната актриса ще се присъедини към новия сезон на The Kominsky Method, който скоро ще излезе в Netflix.

Дъглас казва, че винаги е бил фен на жени като Търнър, които могат да се справят сами с всичко. „Майка ми беше актриса. Прекарах доста време зад кулисите на театъра. Никога не съм се притеснявал от самоуверени жени“, допълва актьорът. Гордее се, че е работил с дами, които са били хвалени за своите роли. Майкъл си партнира с Женевиев Бюжо в Coma, с Глен Клоуз в Fatal Attraction, с Анет Бенинг и с Шарън Стоун.

Освен че може да се похвали с работата си с невероятни актриси, Дъглас е щастливо женен и за една от най-известните дами в Холивуд. През 2000 година той казва „Да“ на Катрин Зита-Джоунс с която имат и две деца – Карис Зита Дъглас и Дилън Майкъл Дъглас. Заради пандемията Майкъл трябваше да чака цял месец, за да види внука си. Щастливият дядо се похвали за срещата в социалните мрежи, където публикува снимка, на която държи малкия Райдър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

„За първи път виждам едномесечния си внук Райдър“, написа актьорът под кадър, на който явно се приготвя да храни бебето. Райдър е второ дете на Камерън Дъглас, който е син на Майкъл Дъглас и Диъндра Лукър. 42-годишният актьор е баща и на 4-годишната Луа Изи Дъглас.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Холивуд актьор Майкъл Дъглас кино
0 коментара
fallback