IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова се похвали с участие в трилър

8 април 2021 18 00

Актрисата е част от актьорите в Bodies, bodies, bodies

Снимка: БГНЕС

След участието на Мария Бакалова в продължението на „Борат“ актрисата се сдоби не само с номинации за престижни отличия, а и с покана за участие в редица филмови проекти.

Бакалова прие да участва в трилъра „Тела, тела, тела“, заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи „Deadline“.
Актрисата също цитира изданието в пост в социалните мрежи.

„Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24, благодаря! Халина Рейн, за мен ще бъде чест да работя с теб!“, написа Мария Бакалова на страницата си във Facebook.

На режисьорския стол сяда Халина Рейн, а продуцент е компанията, стояща зад филмови проекти като „Лейди Бърд“, „Нешлифовани диаманти“ и „Вади ножовете“.

Въпреки че българската актриса се размина с отличие на „Златен глобус“, както и не взе награда на Гилдията на актьорите, Бакалова се сдоби с добри отзиви от страна на критиката като все още е в надпреварата за „Оскар“ в категорията за актриса в поддържаща роля.

Бакалова печели фенове и със стил. На страницата си в Instagram тя публикува стилни кадри от фотосесията ѝ за корицата на списание GQ.
Не можем да пропуснем и тоалета ѝ от Dior.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари