IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс заменя корта с телевизията

27 април 2021 08 40

Шампионката е подписала сделка с гиганта Amazon

Снимка: БГНЕС

Вълнуващи новини за феновете на Серина Уилямс.

Тенис шампионката е подписала първата си телевизионна сделка с гиганта Amazon, в която са включени направата на документални поредици за живота на Серина на и извън корта. Според споразумението, Amazon има право първи да преглежда съдържанието на проектите преди те да бъдат представени на конкуренти.

„Щастлива съм, че започнах партньорство с Amazon Studios - те развиват едно от най-вдъхновяващото и важно съдържание за световната публика“, казва Уилямс. Тя допълва, че има много истории, които иска да разкаже и няма търпение светът да ги чуе.

За момента документалните поредици на тенисистката все още нямат име, но според Variety, те ще покриват професионалния и личния ѝ живот. Заедно с треньора си Патрик Муратоглу, Уилямс ще бъде продуцент на проектите, като към тях се присъединяват Amazon Studios, Goalhanger Films и Plum Pictures.

„Серина успя да промени своя спорт и се превърна в един от най-вдъхновяващите атлети, предприемачи и жени на своето време, уважавана не само заради неповторимия ѝ талант на корта, но и заради нейната отдаденост и застъпничество към останалите“, казва Дженифър Салк от Amazon. Тя допълва, че сътрудничеството между двете страни е вълнуващо и няма търпение да покаже на зрителите нещата, които Серина ще направи.

Засега няма яснота кога и какво точно ще се появи на екрана, но сме сигурни, че ще привлече огромен интерес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари