IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Корин – как се превърна в принцеса Даяна

16 юни 2021 17 40

Актрисата разказва как е получила ролята в сериала „Короната“

Снимка: БГНЕС

През 2016 г. стартира историческата поредица „Короната“ – тя е посветена на управлението на кралица Елизабет II във Великобритания. Ролята на обичаната от всички принцеса Даяна и съпругата на принц Чарлз се изпълнява от 25-годишната актриса Ема Корин. В ново интервю за Variety тя повдигна завесата на кастинг тайните, и как е участвала в този проект.

Ема каза, че преди снимките в „Короната“ е присъствала на всякакви прослушвания, за да получи поне някаква роля: „Опитах се да печеля пари в Лондон. И аз също тичах маниакално по прослушвания – всичко, което можах. „ Актрисата призна, че е получила главната роля на принцесата на Уелс съвсем случайно:

„Веднъж Нина Голд и Роб Стърн, които режисираха „Короната“, ме помолиха да дойда и да помогна с някои четения на прослушванията за ролята на Камила. Питър Морган написа няколко предварителни сцени с Камила и Даяна и затова се нуждаеха от някого, който да прочете репликите на Даяна. Това не беше моето прослушване. Платиха ми за помощ и нямах намерение да заставам пред камерата.“

Въпреки това актрисата решила да се подготви за прослушването: „Агентът ми каза: „Това е идеална ситуация, защото това ще бъде прослушване без натиск“. Решихме, че просто ще се подготвя, сякаш е кастинг. „Интуицията не разочарова момичето – по-късно тя наистина беше одобрена за ролята на принцеса Даяна.

Според младата актриса тя дължи успеха на майка си: „Работих върху гласа си с майка ми, тя е логопед. И тогава научих репликите. И тогава просто се насладих на играта“, допълва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари