IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун със странен коментар по адрес на Мерил Стрийп

24 юни 2021 10 40

Актрисата не хареса зададения ѝ въпрос относно колежката ѝ

Снимка: Getty

Мерил Стрийп безспорно е една от легендите на Холивуд. Наскоро тя навърши 72 години, което беше повод голяма част от феновете ѝ да изразят любовта си в социалните мрежи. За съжаление, г-жа Стрийп няма профил в нито една мрежа, но сме сигурни, че е почувствала топлината, която всички ние сме ѝ изпратили.

Въпреки че цял Холивуд се кланя на Мерил, има една актриса, която не следва този пример. Говорим за Шарън Стоун, която наскоро даде интервю за Zoomer, публикувано преди месец, но прихвана вниманието на социалните мрежи преди няколко дни. Причината е коментар за Мерил Стрийп, който не се прие никак добре от многобройните ѝ фенове, както и от част от неутралните киномани.

По време на интервюто беше цитирана част от книгата на Шарън, в която тя говори за съревнованието на жените в Холивуд. „Беше ни показано, че тук има място само за една от нас“, пише актрисата в мемоарите си. Тогава репортерът пита „И тогава, когато започнахте да работите с Мерил Стрийп, осъзнахте...“, при което Шарън го прекъсва и казва нещо, което приковава вниманието.

Мерил Стрийп

Снимка: БГНЕС

„Хареса ми как го казахте, че аз най-накрая съм успяла да работя с Мерил Стрийп. Не казахте, че Мерил най-накрая е имала възможността да работи с Шарън Стоун или пък, че и двете сме имали късмета да работим една с друга“, е коментарът на актрисата. Тя допълва, че начинът, по който въпросът е формулиран, е и неговият му отговор. „Бизнесът ни показа, че всички трябва да завиждаме на Мерил, защото само тя получаваше добрите роли. И всички трябва да се състезаваме с нея“, допълва Стоун. Тя казва, че Стрийп е невероятна актриса и жена, но смята, че има и други актриси, които са също толкова талантливи.

Звездата изброи списък с дами, за които вярва, че трябва да бъдат поставени в категорията на Стрийп, която има впечатляващите 21 номинации за награда „Оскар“. Тук Шарън постави Виола Дейвис, Ема Томпсън, Джуди Дейвис, Оливия Колман и Кейт Уинслет. „Всички те са невероятно добри, но когато кажеш Мерил и всички коленичат на пода“.

„Аз съм много по-добър злодей от Мерил и смятам, че тя ще го потвърди. Тя нямаше да се справи толкова добре в „Първичен инстинкт“ или пък в „Казино“. Аз бях по-добрият избор. И го знам. И тя го знае. Но ако всички сме настроени да мислим, че само Мерил е толкова невероятна, тогава сигурно би трябвало да е чест да работя с нея“.

Стоун продължи да използва името на Стрийп като определение за всичко грешно, което Холивуд прави с жените. „Шегувате ли се? Ако всички работехме в супермаркет, не може винаги тя да е служител на месеца. Всички си вършим работата. Всички се подобряваме и всички понякога имаме лоши дни. Дори Мерил“, категорична е актрисата. Тя добави, че движението Me Too не е постигнало крайната си цел и самата Стрийп може да се включи много по-дейно в него.

„Тормозът е навсякъде. Докато няма истински закони Me Too е само началото. Сигурна съм, че Мерил има собствена история. Но съм сигурна и че ако Мерил разкаже историята си, тя няма да бъде Мерил и няма да получава толкова много роли. Мерил не може да бъде като нас. Защото няма да получава работа. Мерил е мекушава. Това е нейната личност“.

Тъй като Мерил все още няма социален профил, най-вероятно не е достигнала до тези коментари. Засега тя не е отговорила на казаното от Стоун, но пък потребителите в Туитър, Инстаграм и Фейсбук започнаха яростна кампания в защита на репутацията на своя идол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Да,истината е тази.Напълно съм съгласна с казаното от Шарън Стоун!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар