IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Престън криела, че има рак, снимайки последния си филм

6 август 2021 14 40

Дъщеря й Ела върви по нейните стъпки

БГНЕС

Съпругата на Джон Траволта - Кели Престън, скрила от колегите си от Off The Rails, че има рак. Малко повече от година след като тя почина, филмът бе пуснат по кината във Великбритания и Ирландия. 

По някаква случайност лентата с участието на звездата разказва за младо момиче, което пътува в чужбина, за да сбъдне мечтата на майка си, която загубва заради рак. Оказва се, че никой на снимчната площадка дори не подозирал, че тя знае много добре тяхната битка за живот. 

„Това правят хората - те преминават през това сами, защото се притесняват за застраховката за филма и след това отново работят“. Това заяви Сали Филипс, която си партнира с Престън, в интервю за шоуто „Loose Women“.

Актрисата посочи, че не само Престън, но и други известни личности, сред кото Чадуик Боузман и Хелън Маккрори, също не искали да се знае, че имат толкова тежки диагнози и се лекуват. 

„Тя беше красива като цвете. И толкова жизнена, че никой не можа да разбере. тя беше професионалист“, казва още Филипс за последните снимачни дни с Кели. 

Последният филм на Престън бе официално представен на 23 юли във Великбритания и Ирландия. Тогава мъжът й Джон Траволта сподели трейлъра  и посочи, че тя много се гордеела с него и най-вече с това, че е работила с доста свои талантливи колеги.

„Да живееш в траур е нещо лично“, обяснява вдовецът в интервю за Esquire Spain. Холивудската звезда се осамоти за няколко месеца и се фокусира върху отглеждането на децата. По-късно той призна, че в началото му е било доста трудно с мисълта, че жена му вече я няма и не знаел как да се държи със своите наследници.   

„Първото нещо, което трябва да направите, когато изпитвате скръб, е да отидете на място, където можете да скърбите, без никаква външна намеса“, продължи той. Все пак, Джон добави, че макар да искал да изживее загубата си сам, понякога му се искало да има компания, най-вече някой, с който да споделя.

След като през май Траволта не пропусна да отбележи Деня на майката, спомняйки си за своята любима, наскоро показа нейното мини копие - дъщеря си Ела. Младото момиче върви по стъпките на своите родители, участвайки в съвременнен прочит на Алиса в страната на чудесата. 

„Аз съм много горд татко!“, написа актьорът, качвайки в Instagram снимка на детето със сценичния си тоалет. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари