IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джанет Джексън с първи кадри на документалния ѝ филм

9 септември 2021 08 40

Събраха живота ѝ в 4 часа

БГНЕС

През януари 2022 г. ще излезе документалният филм за живота на Джанет Джексън – „JANET“. Това обяви самата певица, която само преди дни открехна завесата към него, споделяйки първи тийзър с последователите си в социалните мрежи. Той ще бъде излъчен на две части по Lifetime и A&E, като с него певицата ще отпразнува 40 години от излизането на дебютния си албум.

В Instagram звездата сподели, че е изключително развълнувана от това да сподели първите кадри от видеото, в което виждаме едни от най-важните моменти от нейната кариера, както и част от близките ѝ колеги (сред които Марая кери и Миси Елиът), които говорят за нея.

„Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа, който сподели за радост на своите фенове. В него тя изтъква, че документалният филм показва истинското ѝ „Аз“ пред публиката.

„Тя е овластена жена“, споделя Марая Кери за Джексън, докато Паула Абдул я определя като „сила, с която трябва да се съобразяваме“.

„Тя произхожда от цяло семейство легенди“, отбелязва професионалната танцьорка Уили Йошимура.

Сестрата на Майкъл Джексън е категорична, че зрителите ще видят историята ѝ, разказана през нейната призма.

Документалният филм за Джанет Джексън, за който се заговори още преди няколко месеца, е подготвян в продължение на пет години. В него ще видим непоказвани клипове от архива на самата нея и семейството ѝ. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си и става майка.

„Боже мой, нямам търпение“, „Кралицата е тук“, „Обичаме те“, коментират почитателите ѝ под тийзъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари