IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оскар Айзък пеел на Джесика Частейн, за да я успокои по време на интимните им сцени

20 септември 2021 11 00

Двамата играят в минисериала Scenes from a Marriage

Снимка: БГНЕС

Новият минисериал на HBO Scenes from a Marriage събира отново на едно място Джесика Частейн и Оскар Айзък. Сюжетът разказва историята на двама съпрузи, чиято връзка постепенно върви към своя крах. За двамата актьори сериалът представлявал истинско предизвикателство, особено когато е трябвало да се заснемат секс сцените. Частейн и Айзък са близки приятели повече от две десетилетия и това още повече затруднявало задачата.

„За мен секс сцените са изключително смущаващи“ казва Джесика пред Vulture. Допълва, че по едно време координаторът по интимност е дошъл при нея и Оскар, за да им каже, че двамата не изглеждат като двойка, която прави секс. Това още повече притеснило Частейн и мислите ѝ започнали да се разпиляват. Айзък веднага забелязал поведението на приятелката си и решил да я успокои по невероятен начин. „Има една песен, която много ми харесва и той започна да ми я пее“, разкрива Частейн.

Оказва се, че Оскар е имал цял ритуал по успокояване на колежката си. Първоначално той я извеждал от стаята за снимки, пускал музика и наливал по една чаша бърбън. След това със спокоен глас се обръщал към Джесика и ѝ казвал „Представи си, че няма никой тук. Всичко ще бъде наред“. Актрисата постепенно се успокоявала и гледала само в очите на колегата си. Според нея, точно така се получават и едни от най-хубавите моменти между героите им – любовта в очите им, когато се гледат взаимно. „Айзък е човекът, който създаде тези сцени“.

Сериалът Scenes from a Marriage е написан и режисиран от Хагай Леви. Той е известен със създаването на драмата In Treatment и сериала The Affair. Новият му проект вече започна по HBO, като премиерата му беше направена на филмовия фестивал във Венеция, където получи отлични отзиви.

Джесика Частейн

Снимка: Getty Images

На червения килим в Италия пък Частейн и Айзък показаха завидна близост и доказаха, че приятелството между мъж и жена е напълно възможно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари