IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин включи децата си Епъл и Моузес в новия си албум

19 октомври 2021 15 00

Момичето и момчето се раждат от брака му с Гуинет Полтроу

Снимка: Getty Images

Децата на Крис Мартин може все още да са тийнейджъри, но вече могат да се похвалят с участие в музикален албум.

В петък, 15 октомври, феновете на Coldplay не само бяха зарадвани с новия албум на бандата, но бяха изненадани да научат, че в него са включени 17-годишната Епъл и 15-годишният Моузес. Записът носи името Music of Spheres и е деветият студиен албум на британската рок група. В него може да се чуят гласовете на Селена Гомес, Джейкъб Колиър, групата BTS и We Are the King.

Гост-изпълнителите бяха известни на публиката, но участието на Епъл и Моузес беше приятна изненада. Гласът на 15-годишния син на Мартин може да бъде чут в песента Humankind. Дуото пее „Казвам, че знам, знам, знам, че сме само хора/знам, знам, знам/Как сме проектирани, да/знам, знам, знам/ Ние сме просто хора/Но от друга планета/Все пак те ни наричат човечество“.

Друга песен в албума носи името Let Somebody Go, където участва и Селена Гомес. Интересното е, че текстът е написан с помощта на 17-годишната Епъл, която измисля и мелодията. „Когато извиках математиците и ги помолих да обяснят/Те казаха, че единствено любовта е равна на болката“, се пее в сингъла. За да станат нещата още по-мили, до имената на Моузес и Епъл, изписани на обложката на албума, са поставени малки сърца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

Участието на тийнейджърите в албума не е първият път, в който те показват, че ябълката не пада по-далеч от дървото. През 2016 година Епъл и Моузес излязоха на сцената заедно с баща си по време на благотворителното събитие Malibu Boys and Girls. Крис и дъщеря му изпълниха песента Just a Liitle Bit of Your Heart на Ариана Гранде, а Моузес изпя House of Gold на групата Twenty One Pilots.

Изглежда, че Моузес и Епъл са избрали да поемат по стъпките на татко си, изключвайки актьорската кариера от списъка си с желания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари