IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф ни върна назад в годините със свой танц

19 ноември 2021 10 40

Тя го направи през 2007-а, по случай сингъла With Love

Getty

Getty

Хилари Дъф ви предизвиква да станете от стола и да се раздвижите! През последните години тя се изявява повече в киното, но все пак всички помним нейната музикална кариера. А тогава, освен гласови възможности, тя показваше и своите умения в танците.

2007-а бе годината, в която звездата пусна своя сингъл With Love, за който измисли и специална хореография. Именно тя стана хит сред феновете ѝ и всички го танцуваха в училище или в дискотеките. Ето че днес е време да я видим отново да изпълнява познатите движения, при това с усмивка на уста.

В профила си в Instagram Дъф написа, че не спира да получава съобщения, че мъже и жени от цял свят повтарят танца ѝ в свои клипове, публикувани в TikTok. Това я трогва и кара да се развихри в дома си, пресъздавайки го отново.

В най-новото си видео Хилари показва свои две изпълнения – сега и преди години – на сцената. То е разделено на три кутийки, като в последната виждаме как фен изпълнява същия танц. Накрая отправя предизвикателство към гледащите – да последват стъпките!

Дъф, която бе идол на хиляди тийнейджъри преди години, сега ще играе в продължението на „Как се запознах с майка ви“. Нищо чудно там да попее и да потанцува, докато се опитва да си намери нова половинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари