IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Ядосана съм“: Кристин Дейвис за критиките към продължението на „Сексът и градът“

15 декември 2021 10 30

Дългоочакваната премиера се състоя миналата седмица

Снимка: БГНЕС

Дългоочакваната премиера на продължението на „Сексът и градът“ се състоя миналата седмица. Първите епизоди вече вдигнаха много шум и разочароваха феновете. Скоро героините на проекта се сблъскаха с вълна от омраза. Изпълнителката на ролята на Шарлот, Кристен Дейвис, говори за това.

В интервю за списание Style, звездата се оплаква от критиките от журналисти и фенове след излизането на новия проект. „Всеки иска да изрази мнението си за косата, лицата ни. Нивото на налягането е шокиращо. Аз съм ядосана. Но не искам да го правя през цялото време, така че не гледам. Просто знам, че това е хейт“, сподели Дейвис.

Актрисата също така отговори на недоброжелателите, които казаха, че героините не са същите: „Проблемът със социалните мрежи е, че не знаете какво правят тези хора. Вие не знаете нищо за тях. Просто те хвърлят бомби. Това ме ядосва.“

В продължението на „Сексът и градът“ героинята на Саманта Джоунс, изиграна от Ким Катрал така и не взе участие в новия проект, тъй като не се намира в добри отношения с останалите си колежки. В сериала отсъствието ѝ също е обявено като кавга между героинята с останалата част от четворката.
Именно липсата на един от най-колоритните образи в сериала се счита и за част от недоброто приемане на продукцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Какво налягане, бре хора?!?!? Научете го тоя английски или си наемете преводач.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар